ANP-441513528

Verstappen iets langzamer dan Hamilton in eerste training

Max Verstappen heeft bij de eerste vrije training voor de Grote Prijs van Saudi-Arabië zijn rivaal Lewis Hamilton net voor zich moeten dulden.

Max Verstappen en Lewis Hamilton tijdens de Grand Prix van Brazilië 2021 (2 december 2021)
Zó wordt Max Verstappen zondag al wereldkampioen

De titelstrijd in de Formule 1 nadert zijn ontknoping. Ondanks dat het gat tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton de afgelopen weken is geslonken, kan Verstappen zondag in Saoedi-Arabië al wereldkampioen worden.

Pitlane voorbeschouwing Xavier Maassen Sem Caelen
Pitlane: 'Verstappen dit weekend op onvergelijkbaar circuit'

Wordt het hagelnieuwe circuit van Jeddah een scherprechter in de titelstrijd tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton? Pitlane blikt vooruit op de allereerste Grand Prix van Saoedi-Arabië

Max Verstappen GP Qatar (21 nov 2021)
'Perfectie geeft doorslag in strijd om Formule 1-titel'

Formule 1-journalist Ivo Op den Camp denkt dat de perfectie van de auto's de doorslag gaat geven in de strijd om de wereldtitel in de Formule 1. "Als Red Bull de auto perfect kan krijgen, wordt Max Verstappen wereldkampioen."

Jan Lammers Autosport
Lammers: 'Formule 1 blijft tot laatste race spannend'

Oud-autocoureur Jan Lammers denkt dat de wereldtitel Formule 1 pas in de laatste race wordt beslist. Lammers denkt dat Max Verstappen nog een Grand Prix moet winnen om wereldkampioen te worden.

Max Verstappen Lewis Hamilton GP Qatar
'We hebben de echte snelheid van Hamilton niet gezien'

De apotheose in de titelstrijd om de Formule 1 komt steeds dichterbij. Maar het is sterk de vraag of Max Verstappen, ondanks een voorsprong van acht punten, nog de topfavoriet is voor het wereldkampioenschap.

ANP
Teambaas Verstappen maakt excuses voor beledigen marshal

Teambaas Christian Horner van Red Bull heeft een officiële waarschuwing gekregen van autosportfederatie FIA voor het beledigen van een marshal.

ANP
Verstappen: 'Gevecht met Hamilton blijft spannend'

Max Verstappen was zeker niet terneergeslagen na de Grote Prijs van Qatar, waarin hij als tweede finishte, maar wel winnaar Lewis Hamilton in punten dichterbij zag komen.

Max Verstappen GP Qatar (21 nov 2021)
Verstappen na ijzersterke race op matchpoint in titelstrijd

Max Verstappen heeft, vooral met dank aan een uitstekend optreden in de openingsfase van de race, in de GP van Qatar de schade beperkt weten te houden ten opzichte van titelrivaal Lewis Hamilton. De Limburger kan in de volgende race zelfs beslag leggen op de wereldtitel.

Liveblog Teruglezen F1 Verenigde Staten (24 oktober 2021)
Teruglezen: Verstappen tweede in de Grand Prix van Qatar

Max Verstappen is zondag als tweede geëindigd in de Grand Prix van Qatar.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten