SI202104180173_hires_jpeg_24bit_rgb

Verstappen winnaar bij spectaculair waterballet op Imola

Max Verstappen heeft zondag een spectaculaire GP van Emilia Romagna op zijn naam geschreven. Hij bleef Lewis Hamilton en Lando Norris voor.

LIVE Max Verstappen Emilia Romagna (18 apr 2021)
Teruglezen: Verstappen rekent af met Italiaanse vloek

Max Verstappen heeft zondag de GP van Emilia Romagna gewonnen.

Verstappen Hamilton Bahrein 28 mrt 2021
Verstappen en Red Bull krijgen te maken met nieuwe situatie

De derde startplek bij de GP van Emilia Romagna is minder dan waar Max Verstappen op gerekend had. De Limburger zal alles uit de kast moeten trekken om de race te winnen.

SI202104160169_hires_jpeg_24bit_rgb
Hamilton én Pérez zijn Verstappen te snel af in kwalificatie

Max Verstappen begint zondag op de derde startplek aan de GP van Emilia Romagna.

SI202104160105_hires_jpeg_24bit_rgb
Verstappen met afstand de snelste in laatste vrije training

Max Verstappen heeft zijn ambities op een topklassering bij de GP van Emilia Romagna kracht bijgezet door de snelste tijd te noteren in de laatste vrije training.

ANP-430221147
Verstappen: einde training door probleem met aandrijfas

Max Verstappen moest de tweede training voor de Grote Prijs van Emilia Romagna vroegtijdig beëindigen door een probleem met de aandrijfas.

Max Verstappen Lewis Hamilton GP Bahrein (28 mrt 2021)
Tweede training snel voorbij voor Verstappen door defect

Voor Max Verstappen is de tweede vrije training van de Grand Prix van Emilia Romagna in de Formule 1 vroegtijdig geëindigd.

Max Verstappen GP Bahrein 2021
Verstappen derde in eerste vrije training GP Emilia Romagna

Max Verstappen heeft in de eerste vrije training van de Grote Prijs van Emilia Romagna in de Formule 1 de derde tijd gereden.

Max Verstappen Lewis Hamilton GP Bahrein (28 mrt 2021)
Verstappen over Imola: 'Ging hier vorig jaar heel goed'

Max Verstappen begint misschien wel als topfavoriet aan het raceweekend in Imola. Na een jaar van Italiaanse tegenslagen wil de Limburger nu terugslaan.

Lewis Hamilton wint GP Bahrein voor Max Verstappen (28 mrt 2021)
Verstappen wil duidelijkheid over wat wel en wat niet mag

Max Verstappen gaat het met de andere Formule 1-coureurs hebben over hoe omgegaan zou moeten worden met de baanlimieten.

Overzicht
Uitgelicht
Week van de Topvrouwen bij L1

Op donderdag 22 april wordt bekend wie de nieuwe Topvrouw van Limburg 2020-2021 is. Dat gebeurt tijdens een speciale live-uitzending van L1 vanuit de Muziekgieterij in Maastricht.

De finalisten zijn de Venlose advocaat Hayat Barrahmun (Boels Zanders Advocaten), Maria Jacobs (CEO van het Maastrichtse bestralingsinstituut Maastro) en Esther Paulus-Maalsté (storemanager van De Bijenkorf Maastricht). Het drietal is door een onafhankelijke jury uit een groot aantal kandidaten gekozen.

Stem nu: wie wordt de Topvrouw Limburg 2020-2021?
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane