Pitlane is het autosportprogramma van L1

Pitlane: Yuri Kasdorp en Niki Lauda centraal bij simrace

In een speciale aflevering van Pitlane wordt vooruitgeblikt op de Interclassics Virtual Dutch Grand Prix.

Max Verstappen Grand Prix China Grote Prijs 2019
China wil Formule 1 verplaatsen naar tweede deel 2021

Na de Grote Prijs van Australië verschuift mogelijk ook de GP van China op de kalender voor het komende Formule 1-seizoen.

Max Verstappen
Verstappen mogelijk opnieuw in actie op Imola en Portimão

Er hangt een reeks aan kalenderwijzigingen bij de Formule 1 in de lucht. De GP's van Australië, China en Vietnam, staan op losse schroeven.

Al-Diriyah street circuit
Frijns start Formula E-seizoen met primeur in Saoedi-Arabië

Robin Frijns weet dat het nieuwe seizoen in de Formula E op 26 en 27 februari van start zal gaan op het stratencircuit van Al-Diriyah, in Saoedi-Arabië.

SI202012130463_hires_jpeg_24bit_rgb_news
Het jaar van Verstappen: van bandenspanning tot waterballet

Een wereldtitel zat er geen moment in, maar hoogte- en dieptepunten volgden elkaar in rap tempo op in een memorabel Formule 1-jaar voor Max Verstappen.

17-12 PITLANE Sem Xavier
Pitlane blikt terug op 2020: 'Dit gevoel neemt Max mee'

Enkele dagen na een overtuigende zege van Max Verstappen in de slotrace is het tijd om terug te blikken op het Formule 1-jaar 2020. "Het is een tumultueus seizoen geworden", concludeert Xavier Maassen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV