Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto's toegetakeld door vandalen in Maasbree

Geplaatst opwoensdag 4 maart 2015 - 22:42

Een of meer vandalen heeft in Maasbree verschillende auto's onder handen genomen.

Van twee auto's die op de Plettenbergstraat geparkeerd stonden werden in de nacht van dinsdag op woensdag in totaal zeven banden lekgestoken. Op diezelfde straat werd ook een aantal auto's bekrast.

Een paar straten verderop, op de Vlodropstraat werd één auto door de onbekende vernielzuchtigen bewerkt. Alle vier de banden waren lekgestoken, en ook hier waren er flinke krassen in de lak gemaakt.

De politie Peel en Maas roept op Facebook getuigen van de vernielingen op om zich te melden.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Autobrand Maastricht 25 januari 2016
Weer twee autobranden in Maastricht
Vernielingen aan gemeentehuis Peel en Maas
Inbrekers op heterdaad betrapt in Maasbree
Vijf vluchtelingen in koelcel vrachtwagen Maasbree
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen