Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Auto's in puin door 'onoplettende bestuurder'

Geplaatst opzondag 4 maart 2018 - 13:47

Een automobilist zat zondagmiddag in Roermond even niet op te letten achter het stuur.

Volgens omwonenden stonden twee auto's achter elkaar stil voor een stoplicht aan de Willem II Singel, terwijl de bestuurder op de achterste auto in reed.

Zwangere vrouw
Volgens een omwonende moest een zwangere vrouw door omstanders uit de auto worden gehaald, omdat zij zelf niet kon lopen. De vrouw wordt, net als een vrouw die in één van de andere twee auto's zat, nagekeken door het ambulancepersoneel. Hoe ernstig hun verwondingen zijn, is onduidelijk. Over de toestand van de andere betrokkenen, is niks bekend.

Door het ongeval is een baan afgesloten.

Foto: Fer Traugott
Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen