Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto's op parcours: koninginnerit ZLM Tour ingekort

Geplaatst opzaterdag 22 juni 2019 - 16:50

De organisatie van de ZLM Tour heeft besloten de koninginnerit van zaterdagmiddag in te korten. Dit besluit nam de organisatie onderweg toen bleek dat er auto's op het parcours reden.

Dat leverde een paar gevaarlijke situaties op.

Veiligheid
Omdat de veiligheid van de renners niet gegarandeerd kon worden, werd besloten het laatste rondje van de koers, die van Buchten naar Landgraaf liep, te schrappen.

Teunissen
De renners moesten dus eerder aan de sprint en daarin bleek Jumbo-Visma-renner Amund Grøndahl Jansen de sterkte. Hij won de sprint voor ploegmaat Mike Teunissen uit Ysselsteyn, die wel de leiderstrui behoudt.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen