Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Auto's op A73 vanaf viaduct bekogeld met stenen

Geplaatst opmaandag 21 december 2015 - 10:31

Op de A73 bij Reuver zijn zondagavond meerdere auto's vanaf een viaduct bekogeld met stenen.

Rond 20:00 uur werden vanaf een brug over de snelweg bij de Bergerhofweg in Reuver stenen ter grootte van tennis- en golfballen naar beneden gegooid. Bij een aantal voertuigen gingen de stenen dwars door de voorruit. Zes wagens raakten beschadigd.

Geschrokken
"Ik ben me rotgeschrokken", vertelt een weggebruiker die zondagavond op de A73 reed. Hij was op de motor op weg naar huis toen hij zag dat zijn vrouw, die hem in de auto volgde, plots niet meer achter hem reed. "Haar auto was ook geraakt. Toen ik terugreed, zag ik dat er zes auto's bij betrokken waren. Bij sommigen gingen de stenen dwars door de ruit. Er waren ook auto's van gezinnen met kinderen bij."

Shaken
Ook Joost Geraets reed zondagavond op de snelweg bij Reuver. "Ik zag een schim bovenop het viaduct staan en dacht: hier klopt iets niet." Een seconde later werd zijn wagen geraakt door een aantal stenen. "Ik rijd al twintig jaar op die weg en ben echt niet bang aangelegd, maar hier ben ik toch flink van geschrokken", vertelt hij. "Ik ben uit de auto gestapt en heb tien minuten in de berm staan shaken."

Geen gewonden
De politie bevestigt het incident, maar weet nog niet wie erachter zit. Bij de bekogeling raakte niemand gewond.

Foto: Fer Traugott

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?

Dat regelen we voor je. klik hier

Tijdelijke actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang de digitale krant gratis!

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Inbrekers ontsnappen aan politie, honden en helikopter
mcdonalds fastfood horeca
McDonald's Tegelen moet bord langs A73 verwijderen
Auto tegen vangrail op A73, snelweg deels dicht
Twee auto's botsen op A73 na klapband, een gewonde
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen