Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto’s klappen op elkaar: verkeer bij Maastricht loopt vast

Geplaatst opwoensdag 31 oktober 2018 - 18:03

Op de A2 van Maastricht naar Eindhoven zijn woensdag aan het eind van de middag vier auto's op elkaar geklapt.

Rond 17:30 uur ging het mis ter hoogte van de Kruisberg bij Meerssen.

Flinke schade
Volgens een ooggetuige stonden de verongelukte auto's verspreid over alle banen. Daardoor waren twee rijbanen enige tijd afgesloten voor verkeer. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt, maar de auto's hebben wel flinke schade opgelopen.

Tunnel dicht
De ANWB liet weten dat het verkeer rekening moest houden met een half uur tot een uur vertraging. Ook het verkeer van Eindhoven richting Maastricht liep vast, net als het verkeer in Maastricht. Vanwege filevorming was ook de Koning Willem Alexandertunnel dicht.

Bekijk hier de actuele situatie op de Limburgse wegen.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee! Online Limburgs Schuttersfeest (OLS) krijgt tweede editie

De succesvolle eerste editie van het Online Limburgs Schuttersfeest krijgt een vervolg. Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. Dankzij de gratis app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen