Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto’s klappen op elkaar: verkeer bij Maastricht loopt vast

Geplaatst opwoensdag 31 oktober 2018 - 18:03

Op de A2 van Maastricht naar Eindhoven zijn woensdag aan het eind van de middag vier auto's op elkaar geklapt.

Rond 17:30 uur ging het mis ter hoogte van de Kruisberg bij Meerssen.

Flinke schade
Volgens een ooggetuige stonden de verongelukte auto's verspreid over alle banen. Daardoor waren twee rijbanen enige tijd afgesloten voor verkeer. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt, maar de auto's hebben wel flinke schade opgelopen.

Tunnel dicht
De ANWB liet weten dat het verkeer rekening moest houden met een half uur tot een uur vertraging. Ook het verkeer van Eindhoven richting Maastricht liep vast, net als het verkeer in Maastricht. Vanwege filevorming was ook de Koning Willem Alexandertunnel dicht.

Bekijk hier de actuele situatie op de Limburgse wegen.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen