Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto's in beslag genomen na oprollen hennepkwekerij

Geplaatst opdonderdag 21 maart 2019 - 16:38

In Blitterswijck is donderdag een verdachte aangehouden nadat er in een woning aan de Veerweg een hennepplantage werd aangetroffen.

Er werden ongeveer 1000 planten ontdekt, laat de politie weten aan L1.

Crimineel geld
Daarnaast werd er een aantal spullen uit het huis door de politie in beslag genomen, waaronder een aantal auto's. "Wij vermoeden dat deze zijn verkregen met crimineel geld", laat een woordvoerder van de politie weten.

De bewoner wordt volgens de politie ook verdacht van het illegaal aftappen van stroom.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen