Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto's in beslag genomen bij controle Blerick

Geplaatst opzaterdag 25 mei 2019 - 15:30

Twee automobilisten hebben bij een verkeerscontrole in Blerick hun auto moeten inleveren.

Reden daarvoor zijn vergrijpen waarover de politie in een Facebookbericht niet verder uitwijdt. Een derde bestuurder moest zijn auto laten staan omdat hij nog een aantal bekeuringen had openstaan.

Controle
Agenten zetten vrijdag en in de nacht op zaterdag zo'n 120 auto's en brommers aan de kant voor de controle. In totaal werden er 27 boetes uitgedeeld, met name voor niet-handsfree bellen, onverzekerd of rijbewijsloos rijden en banden zonder profiel. Ook berijders van opgevoerde brommers en snorfietsen werden beboet.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen