Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto's in beslag genomen bij controle Blerick

Geplaatst opzaterdag 25 mei 2019 - 15:30

Twee automobilisten hebben bij een verkeerscontrole in Blerick hun auto moeten inleveren.

Reden daarvoor zijn vergrijpen waarover de politie in een Facebookbericht niet verder uitwijdt. Een derde bestuurder moest zijn auto laten staan omdat hij nog een aantal bekeuringen had openstaan.

Controle
Agenten zetten vrijdag en in de nacht op zaterdag zo'n 120 auto's en brommers aan de kant voor de controle. In totaal werden er 27 boetes uitgedeeld, met name voor niet-handsfree bellen, onverzekerd of rijbewijsloos rijden en banden zonder profiel. Ook berijders van opgevoerde brommers en snorfietsen werden beboet.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen