Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto's bekrast in Weert: 'Goed ziek van'

Geplaatst opmaandag 10 juni 2019 - 14:32

Verschillende auto's in Weert zijn in het weekend van 8 en 9 juni bekrast.

Dit gebeurde in de wijken Keent en Moesel, meldt de lokale nieuwssite WeertdeGekste.

Goed ziek
Een van de slachtoffers laat aan WeertdeGekste weten er "goed ziek van" te zijn. "Om te huilen! Iemand die doelbewust je auto bekrast… echt ongelooflijk! Sleutelsporen zitten er nog in", aldus het slachtoffer.

Vier auto's
Tot nu toe zijn er vier auto's beschadigd. Waarschijnlijk gebeurde dit in de nacht van zaterdag 8 op zondag 9 juni. Er is volgens de website aangifte gedaan van de vernielingen. Wie de dader(s) is, is nog niet bekend.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen