Vrouw steekt snelweg over voor benzine (20 aug 2020)

Levensgevaarlijk: vrouw steekt snelweg over voor benzine

De bestuurster van een auto is donderdagochtend de A67 bij Maasbree te voet overgestoken om benzine te gaan halen bij een tankstation.

Ambulance met pech Ringbaan-Noord Weert (12 aug 2020)
Ambulance met pech: patiënt in andere ziekenwagen

Een ambulance gaf er woensdagmiddag in Weert de brui aan. In de ziekenwagen werd een patiënt vervoerd naar het ziekenhuis.

Ambulancebus panne 30 mrt 2020
Ambulancebus coronapatiënten afgesleept na panne A73

Een ambulancebus waarin coronapatiënten kunnen worden vervoerd terwijl zij worden verzorgd, is vlak buiten de provinciegrens met pech gestrand.

Burgemeester Mook nagelt ANWB publiekelijk aan schandpaal

Burgemeester Willem Gradisen van Mook en Middelaar haalt via Twitter uit naar de ANWB. "Ongelooflijk dat de ANWB speelt met het leven van mijn dochter."

Hulpvaardige automobilist maakt spookritje voor pechhulp

Een automobilist op de A2 had vrijdagmiddag totaal geen oog voor de veiligheid van hemzelf en andere weggebruikers, bij het helpen van een andere bestuurder met panne.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV