Overslaan en naar de inhoud gaan

Automobilisten onder invloed en kale banden van weg geplukt

Geplaatst opwoensdag 20 november 2019 - 7:24

Bij een criminaliteitscontrole in Wittem zijn drie automobilisten die onder invloed achter het stuur zaten aangehouden.

Dat meldt een wijkagent op Facebook.

Geen gordel
De controle werd dinsdag gedaan door politie en Marechaussee. Naast de bestuurders onder invloed van alcohol of drugs werden ook twee automobilisten betrapt die hun gordel niet droegen.

Kale banden
Ook bleken drie weggebruikers met een telefoon in de hand hun auto te besturen. Bij een ander voertuig gedroeg de bestuurder zich wel naar behoren, maar was het vehikel zelf niet in orde: onder de auto lagen vier kale banden. Ook die wagen is van de weg geplukt.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen