Overslaan en naar de inhoud gaan

Automobilisten Eygelshoven geld afgetroggeld

Geplaatst opvrijdag 24 oktober 2014 - 6:37

Automobilisten in Eygelshoven betalen tijdens de weekmarkt op zaterdag ten onrechte geld voor een gratis parkeerplaats op de Hermanstraat.

Onbekenden vragen zonder vergunning geld aan bezoekers.

De nepparkeerwachters hebben fluorescerende hesjes aan en staan op een centraal punt op de parkeerplaats. Ze vragen geld aan automobilisten die op de Hermanstraat willen parkeren, terwijl dat een gratis parkeerplaats is.

Optreden
Bezoekers die met de auto naar de weekmarkt komen, moeten alleen betalen als ze bij de Jumbo parkeren of op het kleine terrein aan de Torenstraat. Op andere plekken rondom de markt is geen betaald parkeren. De gemeente zegt tegen de nepparkeerwachters op te treden.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Auto Parkeren Parkeerplaats
Betaald parkeren van agenda in Venray
Ondernemers Kerkrade eisen gratis parkeren
Meer parkeerplaatsen dan bezoekers in Venray
Tot eind 2015 gratis parkeren in Kerkrade
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen