Overslaan en naar de inhoud gaan

Automobiliste raakt van weghelft en knalt tegen boom

Geplaatst opdinsdag 26 december 2017 - 10:52

Een automobiliste is dinsdagmorgen ernstig gewond geraakt toen zij tegen een boom op de N271 bij Gening aanreed.

De hulpdiensten rukten groots uit om de vrouw uit haar benarde positie te bevrijden. Ook de traumahelikopter werd opgeroepen.

Beknelling
Rond 10:25 uur draaide de vrouw de Rijksweg op. Door nog onbekende reden kwam de vrouw op de linkerweghelft terecht en knalde hard tegen een boom aan. Zij kwam daarbij bekneld te zitten. De brandweer wist haar uiteindelijk te bevrijden.

Stabiliseren
De trauma-arts heeft de vrouw eerst in de ambulance moeten stabiliseren voordat zij naar het ziekenhuis kon worden gebracht.

De weg werd vanwege politieonderzoek een tijdje afgesloten.

Foto: SK-Media

Hoe de bestuurster er precies aan toe is, is onbekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen