Overslaan en naar de inhoud gaan

Automobiliste parkeert klassieke Mercedes in sloot

Geplaatst opzondag 1 september 2019 - 15:58

De bestuurster van een oude Mercedes heeft zondagmiddag per ongeluk haar klassieker in een sloot in Weert geparkeerd.

De automobiliste wilde haar auto even aan de kant van de Maaseikerweg zetten om de Truckrun te laten passeren, schrijft Weertdegekste. Daarbij had ze niet in de gaten dat er een sloot onder het gras verscholen lag.

Kont omhoog
De Mercedes belandde met de neus in de sloot en de kont omhoog. De bestuurster en haar bijrijder konden zelf naar buiten klauteren en bleven ongedeerd. Een berger trok de auto uit de sloot waarna die weer verder kon rijden. Wel was er wat benzine weggelekt.

De truckrun in Weert is een rit met ruim 200 vrachtwagens voor verstandelijk gehandicapten.

Stem op de Lage Landenlijst!
Ga naar L1.nl/deLageLandenlijst

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen