Overslaan en naar de inhoud gaan

Automobilist zwaargewond na botsing tegen standbeeld

Geplaatst opdonderdag 26 november 2020 - 20:14

Een automobilist is donderdagavond zwaargewond geraakt nadat hij met zijn auto tegen een standbeeld was gereden in Wessem.

Door nog onbekende oorzaak raakte de bestuurder rond 19:20 uur de macht over het stuur kwijt en klapte hij op de Waage Naak vol tegen een standbeeld.

Traumahelikopter
Het zwaargewonde slachtoffer is door de hulpdiensten uit het voertuig bevrijd. Vervolgens is een traumahelikopter opgeroepen om medische hulp te verlenen.

De gewonde automobilist is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen