Overslaan en naar de inhoud gaan

Automobilist zegt sorry na ongeluk en rijdt verder

Geplaatst opdinsdag 15 december 2015 - 11:22

Een buschauffeur die met pech langs de weg stond, is dinsdagmorgen aangereden in Panningen. De bestuurder van de auto die hem aanreed deed nog even zijn raampje open om 'sorry' te roepen.

Daarna ging hij er weer vandoor, meldt de politie Peel en Maas.

Bus met panne
Het ongeluk gebeurde dinsdagmorgen aan de Noorderbaan, ter hoogte van de Ninnesweg. De buschauffeur had zijn voertuig aan de kant gezet in afwachting van een reparateur. Met een oranje veiligheidsvest aan regelde de chauffeur ondertussen het andere verkeer.

Val
Terwijl hij daarmee bezig was werd hij geraakt door een grijze personenauto. De buschauffeur viel door de klap. De automobilist stopte nog even om sorry te roepen, maar reed daarna vrolijk verder.

De politie is nu op zoek naar getuigen. De buschauffeur raakte niet ernstig gewond.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?

Dat regelen we voor je. Klik hier

Tijdelijke actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang de digitale krant gratis!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Automobilist schept man in Panningen en rijdt door
Fietser aangereden, automobilist gaat ervandoor
Vrachtwagen rijdt door na aanrijding in Meijel
Auto botst frontaal op vrachtwagen in Panningen
Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen