Overslaan en naar de inhoud gaan

Automobilist wordt onwel en overlijdt

Geplaatst opvrijdag 4 oktober 2019 - 12:04

Een automobilist in Ottersum is om het leven gekomen nadat hij achter het stuur onwel werd.

De man bestuurde een auto op de Oordseweg toen het noodlot toesloeg. De man reed daarop een weiland in en belandde met de auto tegen een paaltje.

Traumaheli
Een per helikopter ingevlogen trauma-arts heeft nog geholpen met reanimeren, maar dat mocht niet meer baten. De automobilist overleed ter plekke.

Deel dit bericht via
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen