Overslaan en naar de inhoud gaan

Automobilist valt in slaap en slaat met auto over de kop

Geplaatst opvrijdag 22 januari 2021 - 8:43

Het was even schrikken vrijdagochtend voor een automobilist in Horn. Tijdens zijn autorit viel hij kort in slaap en dat had vervelende gevolgen.

De bestuurder sloeg namelijk met zijn voertuig over de kop.

Wegdommelen
Rond de klok van 6:30 uur kwamen bij de hulpdiensten een melding binnen over een ongeluk op de N280 in Horn. De automobilist reed in de richting van Baexem toen hij even in slaap viel en van de weg raakte.

Ambulance en politie
Volgens een correspondent ter plaatse reed hij langzaam de berm in en sloeg daarna met zijn auto over de kop. Het voertuig kwam vervolgens weer op vier wielen terecht. Omstanders zagen het gebeuren en alarmeerden de hulpdiensten.

De bestuurder werd nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De personenauto raakte total loss door het ongeval.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen