Overslaan en naar de inhoud gaan

Automobilist valt in slaap en slaat met auto over de kop

Geplaatst opvrijdag 22 januari 2021 - 8:43

Het was even schrikken vrijdagochtend voor een automobilist in Horn. Tijdens zijn autorit viel hij kort in slaap en dat had vervelende gevolgen.

De bestuurder sloeg namelijk met zijn voertuig over de kop.

Wegdommelen
Rond de klok van 6:30 uur kwamen bij de hulpdiensten een melding binnen over een ongeluk op de N280 in Horn. De automobilist reed in de richting van Baexem toen hij even in slaap viel en van de weg raakte.

Ambulance en politie
Volgens een correspondent ter plaatse reed hij langzaam de berm in en sloeg daarna met zijn auto over de kop. Het voertuig kwam vervolgens weer op vier wielen terecht. Omstanders zagen het gebeuren en alarmeerden de hulpdiensten.

De bestuurder werd nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De personenauto raakte total loss door het ongeval.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen