Overslaan en naar de inhoud gaan

Automobilist valt in slaap en eindigt in berm

Geplaatst opzondag 7 maart 2021 - 8:18

Een automobilist is zondagochtend in America in de berm beland nadat hij achter het stuur in slaap was gevallen.

Een passant zag het voertuig rond 6:20 uur langs de Meteriksebaan liggen en besloot de politie in te schakelen.

Lantaarnpaal
Vermoedelijk is de automobilist tijdens het rijden ingedut en van de weg geraakt. Voordat hij in de greppel terechtkwam, heeft hij nog een lantaarnpaal uit de grond gereden.

Diepe slaap
De hulpdiensten troffen de bestuurder in diepe slaap achter het stuur aan. Volgens een correspondent ter plaatse was de automobilist ongedeerd. Vervolgens hebben agenten een blaastest afgenomen. Volgens de correspondent was die negatief.

Ongeval America (7 maart 2021)
Foto: Edward-Media
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen