Overslaan en naar de inhoud gaan

Automobilist te laat thuis voor avondklok door autobrand

Geplaatst opwoensdag 27 januari 2021 - 6:48

Een automobilist was dinsdagavond op weg naar huis om voor de avondklok op tijd thuis te zijn, maar een autobrand gooide roet in het eten. Het voertuig vatte in Born vlam.

Op de Sluisweg ging het rond 20:50 uur, vlak voor het ingaan van de avondklok om 21:00 uur, mis.

Verwoest
De bestuurder kon het brandende voertuig volgens een correspondent nog op tijd tot stilstand brengen in de berm. Terwijl de automobilist op de brandweer wachtte, moest hij met lede ogen toezien hoe de auto in vlammen opging.

De brandweerlieden konden niet meer voorkomen dat de wagen verwoest werd door de brand. Niemand raakte volgens de correspondent gewond.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen