Overslaan en naar de inhoud gaan

Automobilist te laat thuis voor avondklok door autobrand

Geplaatst opwoensdag 27 januari 2021 - 6:48

Een automobilist was dinsdagavond op weg naar huis om voor de avondklok op tijd thuis te zijn, maar een autobrand gooide roet in het eten. Het voertuig vatte in Born vlam.

Op de Sluisweg ging het rond 20:50 uur, vlak voor het ingaan van de avondklok om 21:00 uur, mis.

Verwoest
De bestuurder kon het brandende voertuig volgens een correspondent nog op tijd tot stilstand brengen in de berm. Terwijl de automobilist op de brandweer wachtte, moest hij met lede ogen toezien hoe de auto in vlammen opging.

De brandweerlieden konden niet meer voorkomen dat de wagen verwoest werd door de brand. Niemand raakte volgens de correspondent gewond.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen