Overslaan en naar de inhoud gaan

Automobilist slaat op de vlucht na aanrichten ravage

Geplaatst opmaandag 25 maart 2019 - 6:58

Een automobilist heeft in de nacht van zondag op maandag een grote ravage aangericht in Stramproy.

Dat gebeurde op de Frans Strouxstraat. Volgens Weertdegekste.nl reed de auto, komende uit de richting van België, net voor het bereiken van de bebouwde kom drie lantaarnpalen en een informatiebord omver. De bestuurder zou gevlucht zijn.

Bumper
Volgens de lokale website kwam het voertuig vervolgens in de naastgelegen sloot tot stilstand. De weg lag bezaaid met brokstukken: lampen, een zijdeur, bumper en glas lagen op de weg.

Politiebureau
Volgens de politie heeft de bestuurder zich maandagochtend gemeld op het politiebureau. Het is vooralsnog onduidelijk waarom hij op de vlucht is geslagen. "Hij is er wel zonder verwondingen vanaf gekomen", zegt een woordvoerster.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen