Overslaan en naar de inhoud gaan

Automobilist rijdt verkeersregelaar aan en gaat ervandoor

Geplaatst opdonderdag 4 juli 2019 - 15:17

Een automobilist heeft donderdagmiddag in Stein opzettelijk een verkeersregelaar aangereden.

Dat gebeurde op de Kapelaan Berixstraat.

Opzet
Volgens omstanders negeerde de chauffeur tot twee keer toe een stopteken en reed hij daarna opzettelijk op de verkeersregelaar in. Daarbij schepte hij de man, liet hem in hulpeloze toestand achter en reed ervandoor.

Kenteken
De gewonde verkeersregelaar is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn toestand is niets bekend. Een aantal ooggetuigen noteerde het kenteken. De politie is op zoek naar dader, maar heeft nog niemand aangehouden.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen