Overslaan en naar de inhoud gaan

Automobilist rijdt in op verkeersregelaar in Blerick

Geplaatst opwoensdag 21 oktober 2020 - 21:51

De politie heeft dinsdag een 20-jarige man aangehouden nadat hij met zijn auto in Blerick op een verkeersregelaar was ingereden.

Of de verkeersregelaar gewond raakte, is niet duidelijk. Ook over de aanleiding zegt de politie niets.

Pepperspray
Op Facebook schrijft de politie dat de auto van de man beschadigd raakte en dat hij te voet vluchtte toen hij gezien werd door een motoragent. Om de man te kunnen arresteren, was uiteindelijk pepperspray nodig.

De dader zit momenteel vast.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen