Overslaan en naar de inhoud gaan

Automobilist rijdt op agent en politiewagens in

Geplaatst opwoensdag 19 januari 2022 - 19:19

Een achtervolging van Beringe naar Roggel heeft woensdagmiddag tot gevaarlijke situaties geleid. De automobilist die achtervolgd werd, reed meermaals op de betrokken politievoertuigen in.

De politie spoedde zich rond 15:45 uur richting de gemeente Leudal voor het incident, meldt Weertdegekste.

Blokkade
De achtervolging begon op de N275 bij Beringe en ging via de N279 richting Roggel. Op de Heythuyserweg (N279), net buiten de bebouwde kom, had de politie een blokkade opgeworpen om een eind aan de achtervolging te maken.

Dat bleek niet succesvol: de automobilist ontsnapte en botste daarbij tegen een politieauto. Een agent kon net op tijd wegkomen. De bestuurder wist daarna uit handen van de politie te blijven.

Achtervolging Roggel (19 jan. 2022)
Achtervolging Roggel
Foto: Weertdegekste

Opel Vectra
Waarom de achtervolging plaatsvond, is onbekend. De politie is op zoek naar het voertuig en inzittende(n). Het gaat om een blauwe Opel Vectra waarvan het kenteken begint met 46N en eindigt met een T. Aan de achterkant rechts is de wagen vermoedelijk beschadigd.

Ook vraagt de politie of getuigen die informatie hebben over de mogelijke vluchtroute, zich willen melden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen