Overslaan en naar de inhoud gaan

Automobilist rijdt er vandoor na aanrijding Kerkrade

Geplaatst opzaterdag 29 april 2017 - 14:48

Een aanrijding met een voetganger in Kerkrade was voor een automobilist geen reden tot stoppen.

Het ongeluk gebeurde donderdag toen het slachtoffer de Kipstraat over wilde steken.

Oude Golf
Op datzelfde moment haalde de bestuurder van een oud, vierkant model Volkswagen Golf zijn voorganger in. Hij kwam daardoor uit onverwachte kant, en schepte de voetganger die bovenop de motorkap terecht kwam. Toen de voetganger weer een beetje bij zijn positieven was gekomen, reed de automobilist er weer vandoor zonder zijn gegevens achter te laten.

Volgens de politie reed de man in een zwarte Golf met een Duitse kentekenplaat die begint met 'HS.'

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Postbode gewond bij aanrijding, automobilist rijdt door
Fietser gewond, auto rijdt door in Kerkrade
Zwarte VW Golf 5
Zwarte Golf rijdt door na aanrijding Posterholt
Doorrijden na ongeluk Roermond: brommer verschroot
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee! Online Limburgs Schuttersfeest (OLS) krijgt tweede editie

De succesvolle eerste editie van het Online Limburgs Schuttersfeest krijgt een vervolg. Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. Dankzij de gratis app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen