Overslaan en naar de inhoud gaan

Automobilist richt schade aan in Roermond

Geplaatst opdinsdag 27 juli 2021 - 19:23

Een bestuurder is dinsdagmiddag de macht over het stuur verloren in Roermond. Daardoor sneuvelde onder meer een lantaarnpaal en een geparkeerde auto.

De bestuurder zelf kwam met de schrik vrij.

Flauwe bocht
Het ongeval vond rond 17:05 uur plaats op de Oranjelaan. Volgens een correspondent ter plaatse reed het voertuig met een behoorlijke snelheid. Na een flauwe bocht verloor de bestuurder de macht over het stuur. Daardoor reed hij tegen tegen een lantaarnpaal, waarna de auto via een hegje op de parkeerplaats van het Laurentius ziekenhuis belandde. Daar kwam de auto tot stilstand tegen een geparkeerde bestelauto, waar niemand in zat.

Schade
Beide auto's hebben veel schade en met name van de auto van de bestuurder is weinig meer over. De voertuigen zullen worden afgesleept. De bestuurder zou volgens de correspondent tegen de politie hebben toegegeven dat hij te hard reed.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen