Overslaan en naar de inhoud gaan

Automobilist raakt van weg en belandt op de kop in wei

Geplaatst opwoensdag 11 september 2019 - 16:59

Een man is woensdag met zijn auto van de weg geraakt in Nederweert. Hij belandde met zijn voertuig op de kop in een wei.

Het ongeval gebeurde iets na 16:15 uur op de Booldersdijk.

Slachtoffer
De automobilist reed op de weg richting Someren toen het door onbekende oorzaak mis ging. Toen de hulpdiensten zich over de man ontfermden, was hij aanspreekbaar. Hij is nagekeken door ambulancepersoneel en vervolgens meegenomen naar het ziekenhuis volgens Nederweert24.

De auto raakte flink beschadigd.

Foto: Nederweert24

Stem op de Lage Landenlijst!
Ga naar L1.nl/deLageLandenlijst

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiƫnten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiƫnt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen