Overslaan en naar de inhoud gaan

Automobilist op de vlucht rijdt zich dood tegen boom

Geplaatst opmaandag 5 juni 2017 - 3:22

Bij een ongeluk tijdens een achtervolging door de politie, is in de nacht van zondag op maandag een dode gevallen.

Even buiten Bemelen vloog de auto waar de politie achteraan zat, uit de bocht en botste tegen een boom.

De bestuurder kwam daarbij om het leven. Het ongeluk gebeurde rond 2:30 uur op de weg Gasthuis, tussen Bemelen en Sibbe.

Reden
De reden waarom de politie de automobilist achtervolgde, en hoelang dat al gaande was, is nog niet duidelijk. Ook de identiteit van de dode is nog niet bekend. De politie laat weten maandag met meer informatie daarover te zullen komen.

Foto: Track 88
Foto: Track 88

Lees alles over Pinkpop en ander festivalnieuws in de festivalrubriek.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier

Gerelateerde berichten

Auto raakt van de weg en kukelt van Bemelerberg
Hond, Stafford
Hond gestolen: politie zoekt man met 'hippie-uiterlijk'
Uitslaande woningbrand in Bemelen
Wielrenner gewond na frontale botsing met auto
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen