Overslaan en naar de inhoud gaan

Automobilist met glaasje te veel op betrapt dankzij ongeluk

Geplaatst opmaandag 15 juni 2020 - 19:50

Een chauffeur die iets te veel gedronken had, is maandagavond in de kraag gegrepen na een aanrijding in Venray.

Dat meldt de lokale nieuwssite Horst24.

Alcohollucht
De chauffeur had zelf niks met het ongeluk te maken, maar werd opgemerkt door een omstander die een fietser te hulp was geschoten nadat die door een busje was aangereden op de Henri Dunantstraat. De omstander meldde de alcohollucht bij de politie, die besloot een blaastest bij de automobilist af te nemen. Hij kreeg een rijverbod en moest zijn reis te voet voortzetten.

Gewond
Het ongeluk met de fietser gebeurde iets voor 19:00 uur. De bestuurder van een bestelbusje zag de tweewieler over het hoofd en reed het slachtoffer aan. De fietser is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van het busje kwam met de schrik vrij.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen