Overslaan en naar de inhoud gaan

Automobilist met glaasje te veel op betrapt dankzij ongeluk

Geplaatst opmaandag 15 juni 2020 - 19:50

Een chauffeur die iets te veel gedronken had, is maandagavond in de kraag gegrepen na een aanrijding in Venray.

Dat meldt de lokale nieuwssite Horst24.

Alcohollucht
De chauffeur had zelf niks met het ongeluk te maken, maar werd opgemerkt door een omstander die een fietser te hulp was geschoten nadat die door een busje was aangereden op de Henri Dunantstraat. De omstander meldde de alcohollucht bij de politie, die besloot een blaastest bij de automobilist af te nemen. Hij kreeg een rijverbod en moest zijn reis te voet voortzetten.

Gewond
Het ongeluk met de fietser gebeurde iets voor 19:00 uur. De bestuurder van een bestelbusje zag de tweewieler over het hoofd en reed het slachtoffer aan. De fietser is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van het busje kwam met de schrik vrij.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen