Overslaan en naar de inhoud gaan

Automobilist laat gewonde fietsster achter op straat

Geplaatst opwoensdag 14 november 2018 - 11:04

Een fietsster is in Weert gewond geraakt bij een botsing met een auto. De bestuurder is vervolgens doorgereden en heeft de fietsster achtergelaten.

Dat meldt Weertdegekste.nl. De fietsster werd op de voetgangersoversteek op de Wilhelminasingel geraakt door het vehikel.

Ontfermen
Ze viel van haar fiets en raakte lichtgewond, weet de lokale nieuwssite. Omstanders ontfermden zich meteen over het slachtoffer. De automobilist had ondertussen de plek van het ongeval verlaten.

Klein lichtblauw
De gewonde fietsster werd naar het ziekenhuis gebracht. De politie is begonnen met een zoektocht naar de auto. Het zou om een klein lichtblauw voertuig gaan. Bij de actie worden getuigen gevraagd om zich te melden.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen