Overslaan en naar de inhoud gaan

Automobilist laat fietser gewond in sloot achter na ongeluk

Geplaatst opzondag 20 augustus 2017 - 9:26

In het buitengebied van Ottersum is in de nacht van zaterdag op zondag een fietser gewond geraakt na een botsing met een auto.

Het ongeval gebeurde rond 2:00 uur op de Hondsiepsebaan in Ottersum.

In de sloot
De fietser werd door de automobilist van de weg gedrukt en belandde daardoor in de naastgelegen sloot. De automobilist reed na het ongeval door.

Bij de botsing raakte de fietser gewond. Het slachtoffer is met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Auto op z'n kant na uitwijkactie voor loslopende hond
Auto ramt elektriciteitskastje in Ottersum
Moeder en kind gewond na ongeval Ottersum
Ongeval Ottersum - 21 jul 2020
Automobilist botst op geparkeerde bus
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen