Overslaan en naar de inhoud gaan

Automobilist laat ernstig gewonde fietser aan lot over

Geplaatst opzaterdag 14 februari 2015 - 19:39

De politie in Maastricht zoekt naar een automobilist die is doorgereden na het aanrijden van een fietser. Die raakte daarbij ernstig gewond.

Het ongeluk gebeurde vrijdagmiddag rond 15:30 uur op de Bergerstraat aan de oostrand van Maastricht. Een man van 71 stak daar met zijn fiets vanuit de Molenweg over.

Hoge snelheid
Hij zag de auto met volgens hem hoge snelheid aankomen, wilde nog wegdraaien maar werd toch geschept. De bejaarde man liep daarbij breuken op in arm, ruggewervels, bekken, enkel en voet.

Grijze Peugeot 206
De bestuurder van de auto, een grijze Peugeot 206, reed door zonder zich om de gewonde te bekommeren. De politie zoekt getuigen. De Peugeot moet duidelijk zichtbare schade aan de rechtervoorkant hebben.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Remspoor
Dronken Maastrichtenaar rijdt door na aanrijding
Persoon overleden na vechtpartij in Maastricht
Twee gewonden bij ernstig ongeval in Maastricht
Sirene zwaailicht
Drie aanrijdingen bij achtervolging, fietser gewond
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen