Overslaan en naar de inhoud gaan

Automobilist laat baby'tje na ongeluk in auto achter

Geplaatst opdonderdag 25 augustus 2016 - 21:41

Een 24-jarige man uit Baarlo heeft het wel heel erg bont gemaakt. De man veroorzaakte niet alleen een ongeluk, maar liet daarna ook nog eens zijn baby in de auto achter.

De man reed woensdagmiddag over de Kempweg in Venray toen hij uit de bocht vloog.

Verdovende middelen
De automobilist, die volgens de politie onder invloed van 'verdovende middelen' was, ging er daarna als een haas vandoor. Daarbij liet hij zijn baby achter in de auto. Erg ver kwam de man niet; mede dankzij tips van omstanders wisten agenten de Baarlonaar even verderop in te rekenen.

Kindje in het ziekenhuis
De 24-jarige automobilist zit op dit moment nog vast. Zijn kindje is voor onderzoek opgenomen in het ziekenhuis. Verschillende hulpverlenende instanties zijn bovendien op de hoogte gebracht van de situatie.

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen