Overslaan en naar de inhoud gaan

Automobilist gewond na botsing tegen bewegwijzeringsbord

Geplaatst opwoensdag 4 november 2020 - 7:10

De bestuurder van een auto is in de nacht van dinsdag op woensdag gewond geraakt nadat die tegen een bewegwijzeringsbord reed in Kerkrade.

Dat gebeurde rond 00:20 uur op de splitsing tussen de Haanraderweg en de Meuserstraat.

Struiken
De auto belandde na de botsing in de struiken. Er waren verder geen andere voertuigen bij betrokken, meldt een correspondent ter plaatse. De bestuurder is naar het ziekenhuis gebracht. Hoe ernstig de verwondingen zijn, is niet bekend.

De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen