Overslaan en naar de inhoud gaan

Automobilist gewond in Helden

Geplaatst opzondag 27 maart 2016 - 7:50

Op de Baarloseweg in Helden is zondagmorgen vroeg een automobilist gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval.

Het slachtoffer raakte rond 6:30 uur met de auto van de weg, en ramde een lantaarnpaal. De bestuurder kwam daardoor klem te zitten in het voertuig. De brandweer moest het slachtoffer uit het wrak halen.

Traumahelikopter
Voor het ongeluk was ook een traumahelikopter opgeroepen, maar die was niet meer nodig toen het slachtoffer eenmaal op de brancard van de ambulance lag. De aard van de verwondingen is nog niet bekend.

Foto: Kevin Geurtjens
Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Auto botst op andere wagen in Helden
Auto over de kop op A67 bij Helden
Grote uitslaande brand in varkensstal Helden
Asbest vrijgekomen bij brand in varkensstal Helden
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen