Overslaan en naar de inhoud gaan

Automobilist gewond bij ongeval op A73

Geplaatst opvrijdag 19 maart 2021 - 6:18

Bij een ongeval op de snelweg A73 is vrijdagochtend een automobilist gewond geraakt.

Twee personen auto's kwamen rond 5:30 uur ter hoogte van Castenray op de snelweg richting Nijmegen met elkaar in botsing.

Ambulance
Eén bestuurder raakte bij het ongeval gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over de ernst van de verwondingen is niks bekend.

Omdat de twee auto's tegen de middengeleider stonden, sloot de politie twee rijstroken af. Het verkeer werd tijdelijk via de vluchtstrook geleid. Een berger heeft één van de betrokken auto's afgesleept, het andere voertuig kon zelf rijden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen