Overslaan en naar de inhoud gaan

Automobilist drift over rotonde, politie pakt rijbewijs af

Geplaatst opzaterdag 6 februari 2021 - 23:30

Een automobilist die zaterdag driftend een rotonde nam met zijn voertuig heeft dat moeten bekopen met zijn rijbewijs. De bestuurder werd tussen Sibbe en Margraten door de politie van de weg gehaald.

De politie kreeg zaterdagmiddag een melding van een straatrace in Berg en Terblijt. Ook reden automobilisten al driftend over rotondes.

Rijbewijs kwijt en boete
De politiepatrouilles van Heuvelland en Maastricht besloten een kijkje te gaan nemen. Een deel van de groep werd uiteindelijk op de weg tussen Sibbe en Margraten gecontroleerd. Daar werd onder meer de bestuurder betrapt toen hij zijwaarts met piepende banden op de rotonde reed. Naast de inname van zijn rijbewijs kreeg hij een boete voor gevaarlijk rijgedrag.

Ook hebben twee inzittenden van een ander voertuig een bekeuring gekregen voor het overtreden van de coronamaatregelen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen