Overslaan en naar de inhoud gaan

Automobilist drift over rotonde, politie pakt rijbewijs af

Geplaatst opzaterdag 6 februari 2021 - 23:30

Een automobilist die zaterdag driftend een rotonde nam met zijn voertuig heeft dat moeten bekopen met zijn rijbewijs. De bestuurder werd tussen Sibbe en Margraten door de politie van de weg gehaald.

De politie kreeg zaterdagmiddag een melding van een straatrace in Berg en Terblijt. Ook reden automobilisten al driftend over rotondes.

Rijbewijs kwijt en boete
De politiepatrouilles van Heuvelland en Maastricht besloten een kijkje te gaan nemen. Een deel van de groep werd uiteindelijk op de weg tussen Sibbe en Margraten gecontroleerd. Daar werd onder meer de bestuurder betrapt toen hij zijwaarts met piepende banden op de rotonde reed. Naast de inname van zijn rijbewijs kreeg hij een boete voor gevaarlijk rijgedrag.

Ook hebben twee inzittenden van een ander voertuig een bekeuring gekregen voor het overtreden van de coronamaatregelen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen