Overslaan en naar de inhoud gaan

Automobilist die op agent inreed is 31-jarige Brabander

Geplaatst opmaandag 15 juli 2019 - 10:43

De man die in de nacht van zondag op maandag inreed op een agent is een 31-jarige Tilburger.

Waarom de man op de vlucht sloeg en inreed op een agent op de Sint Pieterskade is nog niet duidelijk. "De man moet nog verhoord worden", laat een woordvoerder van de politie weten.

Autodiefstal
Het ging mis toen de politie tot controle van een voertuig overging en de automobilist weigerde mee te werken. Reden voor de controle was een melding van een mogelijke inbraak in een auto in de buurt waar de man zich op dat moment bevond.

Schot
De automobilist reed daarop in op een van de betrokken agenten. De politie laat weten zich genoodzaakt te hebben gevoeld om een waarschuwingsschot te lossen. De man ging vervolgens op de vlucht.

Tuin
Niet veel later kon de automobilist alsnog aangehouden worden in een nabijgelegen tuin. De omgeving van de tuin is een tijd afgezet geweest.

Lees ook: Automobilist rijdt in op agent, politie lost waarschuwingsschot

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen