Overslaan en naar de inhoud gaan

Automobilist beleeft hachelijke autorit

Geplaatst opdinsdag 11 juni 2019 - 12:53

Een oudere vrouw is dinsdagmiddag in Heerlen met haar auto over een rotonde gevlogen en bij een school tot stilstand gekomen.

Het incident gebeurde om 11:55 uur op de Sint Franciscusweg.

Tot stilstand
De bestuurster vloog volgens een correspondent ter plaatse over een rotonde met haar voertuig. Hoe dat kon, is nog niet duidelijk. Vervolgens kwam ze bij een school tot stilstand. Dat was vlak voordat de leerlingen uit school kwamen.

Het is niet bekend of de automobiliste gewond is geraakt.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen