Overslaan en naar de inhoud gaan

Automobilist bekneld na aanrijding met vrachtwagen

Geplaatst opdonderdag 14 februari 2019 - 13:00

Op de Oude Rijksweg Noord in Susteren zijn donderdagmiddag een auto en een vrachtwagen op elkaar gebotst.

Volgens een correspondent ter plaatse zit de bestuurder van de personenauto bekneld. De brandweer is bezig de chauffeur te bevrijden.

Trucker ongedeerd
De vrachtwagenchauffeur is met de schrik vrijgekomen. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is nog onduidelijk.

Onheilsplek
Op nagenoeg dezelfde plaats gebeurde woensdagavond ook een ongeluk. Daarbij raakte een auto van de weg. Het voertuig kwam tegen een boom tot stilstand. Daarbij raakte één persoon gewond. De politie heeft nog met speurhonden naar een tweede inzittende gezocht.

Lees ook: Auto botst tegen boom: speurhond zoekt inzittenden

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen