Overslaan en naar de inhoud gaan

Automobilist bedreigd door gewapende man met bivakmuts

Geplaatst opdinsdag 27 februari 2018 - 22:06

In Klimmen is een automobilist maandagochtend bedreigd met een wapen.

Dat gebeurde rond 9:30 uur op de Retersbekerweg.

Wapen
Een automobilist werd daar staande gehouden door de man met een bivakmuts. Toen hij merkte dat hij een wapen trok, is hij snel weggereden. Het is niet bekend waarom de automobilist werd bedreigd.

Getuigen
De geschrokken bestuurder heeft daarna de politie gebeld. De verdachte met de bivakmuts is niet meer getraceerd. De politie hoopt dat er getuigen zijn die iets hebben gezien van het voorval.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen