Overslaan en naar de inhoud gaan

Automobilist (86) overleden na aanrijding met vrachtwagen

Geplaatst opdonderdag 3 december 2020 - 16:23

Een 86-jarige automobilist uit de gemeente Venray is donderdagmiddag op de Deurneseweg (N270) in Heide om het leven gekomen na een botsing met een vrachtwagen.

Dat meldt de politie.

Traumahelikopter
Rond de klok van 14:30 uur kwam de bestuurder van de auto door nog onbekende oorzaak in botsing met een truck. De hulpdiensten rukten massaal uit. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen ter ondersteuning. Hulpverleners hebben geprobeerd het slachtoffer te reanimeren, maar hulp mocht niet meer baten.

Weg weer open
Vanwege het ongeval was de weg tussen de rotonde in Venray bij de Intratuin en Ysselsteyn uren dicht. Volgens de politie werd de weg rond 18:00 uur vrijgegeven.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen