Overslaan en naar de inhoud gaan

Autoloper bezorgt politie duizenden euro's schade

Geplaatst opdonderdag 1 april 2021 - 10:51

De man die woensdagavond over een politieauto in Venlo liep, heeft voor duizenden euro's schade aangericht.

Dat laat de politie daags na het voorval weten.

Autoloper
De autoloper is ondertussen opgepakt. Het gaat om een volwassen man uit Venlo. Volgens een politiewoordvoerder wordt hij donderdag gehoord. "Dat doen we samen met het Openbaar Ministerie", licht de zegsman toe.

Verwarde vrouw
De politie moest woensdagavond bij de Maasboulevard in actie komen omdat een verwarde vrouw de Maas in wilde rijden. Terwijl agenten bezig waren met hulpverlening besloot de man over de politieauto heen te lopen. Op filmpjes die rondgaan op internet is te zien hoe hij op het dak van de auto staat te springen. 'Hoe kan iemand dit in zijn hoofd halen', schrijft de politie op Facebook.

Lees ook: Omstanders Venlo voorkomen dat verwarde vrouw Maas inrijdt

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen