Overslaan en naar de inhoud gaan

Autodief vlucht na ongeval in auto passant

Geplaatst opdonderdag 30 januari 2020 - 9:40

Na een aanrijding in Nieuw Bergen is donderdagmorgen één van de betrokken bestuurders op de vlucht geslagen in de auto van een passant die was gestopt om bij het ongeval te kijken.

Twee auto's botsten rond 7:00 uur tegen elkaar op de Siebengewaldseweg. Een derde auto kon het ongeval niet meer ontwijken en knalde boven op één van de stilstaande wagens.

Op de vlucht
Bij het ongeval raakte niemand gewond. Eén van de auto's bleek eerder in Duitsland gestolen. De autodief ging er na de botsing vandoor in het voertuig van de man die bij het ongeval kwam kijken. Hij vluchtte in de richting van Well. Daar vond de politie de auto niet veel later verlaten terug. Van de autodief ontbreekt nog ieder spoor.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen