Overslaan en naar de inhoud gaan

Autocrosswedstrijd stilgelegd na ongeval met coureur

Geplaatst opzaterdag 14 mei 2022 - 23:07

Een autocrosswedstrijd in Baarlo is zaterdagavond stilgelegd nadat een van de deelnemende coureurs gewond is geraakt na een ongeval.

Dat gebeurde op het autocircuit aan de Hetterichstraat.

Ziekenhuis
Volgens een correspondent belandde een autocoureur met zijn voertuig op de kop. De brandweer heeft de man uit zijn auto bevrijd. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

Geen race
Ongeveer 50 wagens reden mee in de race. De wedstrijdleiding heeft besloten dat er zaterdagavond niet meer geracet wordt, wellicht zondag weer.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen