Overslaan en naar de inhoud gaan

Autocoureur Frijns weer op podium Formule E Berlijn

Geplaatst opwoensdag 12 augustus 2020 - 21:04

Autocoureur Robin Frijns heeft in de vijfde race na de herstart van de Formule E op luchthaven Tempelhof in Berlijn de tweede plaats behaald.

De Maastrichtenaar uit het team Envision Virgin Racing moest alleen de Brit Oliver Rowland voor zich dulden. Nyck de Vries, de tweede Nederlander die actief is het WK voor elektrische sportauto's, eindigde als veertiende.

Pech
Frijns was afgelopen zaterdag in de derde van zes zogeheten E-Prix in Berlijn ook al als tweede over de finish gereden. Maar zondag begon met pech voor hem. Een mankement aan de batterij in zijn elektrische sportwagen leidde ertoe dat hij niet kon starten.

Er is donderdag nog een laatste race te gaan in Berlijn en dan is het seizoen ten einde. De kampioen is al bekend. De Portugees António Félix da Costa verzekerde zich zondag na de vierde race al van de wereldtitel.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen