Overslaan en naar de inhoud gaan

Autobranden Maastricht: vier nieuwe aanhoudingen

Geplaatst opvrijdag 22 april 2016 - 14:07

De politie heeft vier nieuwe aanhoudingen verricht in verband met de reeks autobranden in Maastricht.

Dat zegt de politie tegen L1. Twee weken geleden is een 46-jarige man in Maastricht aangehouden. Hij wordt ervan verdacht de brand op de Ruttensingel te hebben aangestoken. De man werd gezien op camerabeelden.

Vrije voeten
Daarnaast zijn er nog drie mensen opgepakt. Het gaat om een 19-jarige vrouw uit Maastricht, een 23-jarige man uit Maastricht en een 20-jarige man uit Amsterdam. Zij worden verdacht van een aantal brandstichtingen in april. De Maastrichtse van 19 en de haar plaatsgenoot zijn inmiddels weer op vrije voeten, maar blijven wel verdachte.

Cel
Voor de reeks autobranden waren eerder al een man en vrouw uit Maastricht opgepakt. Van hen zit er nog één in de cel.
De politie liet al eerder weten ervan uit te gaan dat de brandstichters in groepjes werkten en sluit meer aanhoudingen niet uit.

Lees hier alles over de autobranden in Maastricht.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Gestolen laptop leidt tot zes aanhoudingen en drugsvondst
Man opgepakt voor schietpartij Ohé en Laak
Overvaller uit Kerkrade opgepakt na publiceren foto
Politie slaat man in de boeien na wilde achtervolging
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen